Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Pénznem

Ár:
4.450 Ft
Korcsoport: 8 éves kortól
Kinek ajánljuk: Fiúknak és Lányoknak
Menny.:db

Minden kezdet nehéz... különösen igaz ez olyan nagy vállalkozások esetén, mint egy bolygó terraformálása!

A helyzet azonban nem kilátástalan, a kezdeti nehézségek kiküszöböléséhez nyújt segítséget: A Kezdetek!

A Mars Terraformálásának harmadik kiegészítőjében a 7 új projektkártya és 5 új vállalat mellett 35, a játék elején kijátszható kártya található.

A döntés a tiéd: az emberiség érdekeit szem előtt tartva adsz egy nagyobb kezdőlökést a terraformálási folyamatnak, vagy inkább saját vállalatod motorját indítod be?

A játék elején a kártyák kiosztásakor minden játékos 4 kezdetkártyát is kap, melyből mindenki kiválaszt kettőt - ezeket tarthatja meg.

A kezdetkártyák megtartása ingyenes, így az egyetlen fontos szempont a kiválasztásnál az, hogy milyen taktikával szeretnénk nekivágni a játéknak.

A megtartott projektkártyák költségeinek kifizetése után mindenki felfedi és a játékossorrendnek megfelelően kijátssza a két kiválasztott kezdetkártyát is.

A kártyák némelyike segíthet kiegyensúlyozni a kiválasztott Cégbirodalom kártya esetleges gyengeségeit azáltal, hogy plusz M€-hez juttatja a céget.

Vagy még nagyobb előnyt ad azzal, hogy megnöveli valamelyik erőforrás termelését!

A kártyákkal ezen kívül a terraformálási folyamat is gyorsítható, hiszen óceánlapkák, városlapkák és növényzetlapkák helyezhetők le különösebb erőfeszítés nélkül.

Ezen kívül egy új ikon is feltűnik a kártyákon, mely tulajdonképpen jokerként működik: a kérdőjel mindig olyan ikonnak számít, amilyennek szeretnéd!

Elérhetőség: Készlethiány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed

Mások ezt választották mellé

Ezeket is Neked ajánlom

Keresés