Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Pénznem

Ár:
7.990 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 4.000 Ft
Korcsoport: 12 éves kortól
Kinek ajánljuk: Fiúknak és Lányoknak
Menny.:db

Neked van szimatod a kamuzás felismeréséhez Találd ki a legtöbb hazugságot és nyerd meg a játékot!

Most kiderül mennyire érzel rá a valóságra vagy a abszurd dolgokra. Vajon nehéz megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól, főleg ha az állítások nem mindennapiak Itt az esélyed a gyakorlásra!

A játék során a tippelők és a felolvasok szerepe cserélődik, így mindenki egyformán vesz részt. A játékszabály egyszerű a tippelőknek el kell döntenie, hogy a felolvasott állítások közül melyik a hamis. Érdekesnél érdekesebb állítások, amik akár már igazak is lehetnének.

Játékosok száma: 3 főtől

Méret: 20,5 x 6,5 x 15 cm
Gyártó: OutSet
Ajánlott: 12 éves kortól

A társasjátékok lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek arra, hogy kipróbáljanak dolgokat és kudarcot valljanak.

A mai társadalmunk annyira a sikerre és a teljesítményre van hangolva, hogy már az egészen kicsi gyerekek is „osztályzatokat kapnak tanulási próbálkozásaikra.

A legjobb tanár azonban maga a tapasztalat, a játékok pedig olyan helyzeteket teremtenek, amelyek bátorítják és segítik, hogy új stratégiát és taktikát próbáljanak ki, és amelyekben „megengedett, hogy kudarcot valljanak.

A kudarc lehetőséget ad arra, hogy megvizsgálják korábbi módszerüket, változtassanak rajta, és legközelebb másképp próbálkozzanak.

A gyerekeknek ahhoz, hogy új képességeket tanulhassanak, szükségük van egy biztonságos környezetre, s a játékok nagyon jók arra, hogy szórakoztató formában adjanak keretet és megerősítést az elképzeléseik kipróbálásához.

Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed

Ezeket is Neked ajánlom

Keresés