Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Ár:
49.990 Ft
Korcsoport: 14 éves kortól
Kinek ajánljuk: Fiúknak
Menny.:db

Építsd meg saját Ford Mustangodat, melyet sötétkék karosszéria, fehér versenycsíkok, agresszív légbeömlő és tapadó abroncsokkal ellátott, klassz, 5-küllős keréktárcsák jellemeznek!

A Forddal együttműködve fejlesztettük ki ezt a lenyűgöző modellt, mely megragadja a jellegzetes, 1960-as évekbeli amerikai sportkocsi varázsát.

A modellhez választható kiegészítők tartoznak, melyekkel testre szabhatod az autót. Ilyen például a kompresszor, a hátsó légterelő szárny, az erőteljes kipufogócsövek, az első légterelő és a dinitrogén-oxid tartály. Akár még a hátsó tengely emelkedési szintjét is állíthatod, a minél ütősebb kinézet érdekében!

Nyisd ki a csomagtartót, melyben különböző elemeket tárolhatsz, majd emeld fel a motorháztetőt, hogy ellenőrizd a részletesen kidolgozott, 390-es nagy blokkos V8-as motort, melyet egy akkumulátor, tömlők és egy légszűrő egészít ki.

Ezután nyisd ki az ajtókat vagy vedd le a tetőpanelt, hogy hozzáférj a részletesen kidolgozott belsőtérhez, mely impozáns ülésekkel, rádióval, középkonzolon elhelyezett sebességváltóval és működő kormánykerékkel van felszerelve!

Ezt a rendkívüli LEGO Creator Expert modellt egy nyomtatott musztáng rács jelvény, GT emblémák és többfajta rendszámtábla teszi teljessé! Az 1960-as Ford Mustang hiteles másolatát fehér versenycsíkokkal díszített, sötétkék karosszéria, légszűrő, tapadó abroncsokkal ellátott, 5-küllős keréktárcsák, valamint válogatott kiegészítők jellemzik, melyekkel tetszésed szerint alakíthatod a modellt.

Nyisd ki az ajtókat vagy vedd le a tetőpanelt, hogy hozzáférj a részletesen kidolgozott belsőtérhez, mely impozáns ülésekkel, rádióval, középkonzolon elhelyezett sebességváltóval és működő kormánykerékkel van felszerelve.

Nyisd ki a csomagtartót, hogy különböző elemeket tárolj benne, majd emeld fel a motor háztetőt, hogy felfedezd a részletesen kidolgozott Ford Mustang V8-as motort, mely akkumulátorral, tömlőkkel és légszűrővel van ellátva.

A csomagban találsz egy nyomtatott musztáng rács jelvényt és 2 GT emblémát is. Alakítsd ki tetszésed szerint a Ford Mustangot a készletben található kompresszorral, a hátsó légterelő szárnnyal, az erőteljes kipufogócsövekkel, az első légterelővel és a dinitrogén-oxid tartállyal!

Válassz egyet a különböző rendszámtáblák közül! Emeld fel a motorháztetőt, hogy megnézd a részletesen kidolgozott, valósághű motort! Állítsd be a hátsó tengely emelkedési szintjét, hogy igazán ütős kinézetet kapjon a modell!

A 16 éves kortól ajánlott Mustang játékautó modell 1471 elemből áll.

Méretei: több mint 10 cm magas, 34 cm hosszú és 14 cm széles.

Elérhetőség: Raktáron

Ezeket is Neked ajánlom

Keresés