Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Ár:
7.990 Ft
6.190 Ft
Kedvezmény: 1.800 Ft
Korcsoport: 12 éves kortól
Kinek ajánljuk: Fiúknak és Lányoknak
Menny.:db

A Tick... Tack... Bumm Party Kiadás társasjáték az egyik legizgalmasabb és legintenzívebb parti-játék, amelynek során gyorsaságodra és éles eszedre egyaránt szükséged lesz ahhoz, hogy ne repülj a levegőbe.

A játék célja, hogy a kártyákon található kérdésekre mindig a lehető leggyorsabban válaszolj, mert ha nem, a kezedben tartott bomba nagy eséllyel nálad robban majd fel, amivel elveszíted az adott kört.

A Tick... Tack... Bumm Party Kiadás során játékostársaiddal egymásnak adogatjátok a folyamatosan ketyegő időzített bombát, miközben a szerkezetet birtoklónak a kérdéskártyán található feladványt minél előbb meg kell oldania.

Amennyiben ez nem sikerül, esetleg a bomba nála robban fel, a kérdéskártyát nem dobhatja vissza, meg kell tartania.

Ha elfogytak a lapok, és nálad maradt a legkevesebb kérdéskártya – avagy nálad robbant fel a legkevesebbszer a bomba –, te nyertél!

A játék nem igényel magas szintű lexikális tudást, így gyermekek is élvezhetik a pergős és izgalmas bombadobálást, miközben jelentős mértékben képesek fejleszteni saját ismereteiket, problémamegoldó képességüket és észjárásukat is.

Tartalom: 5 db 55 lapos kártyapakli, 2 db speciális dobókocka, 1 db ketyegő bomba, mely időmérő szerkezetként is funkcionál

Elérhetőség: Raktáron

Ezeket is Neked ajánlom

Keresés